Rakastan pyöräilyä – Fatbike tuli taloon!

Rakastan pyöräilyä – Fatbike tuli taloon!

Oon aina ollut innokas pyöräilijä ja asfalttiteiden lisäksi oon viihtyny renkailla myös metsissä. Mua on aina rassannut se, että talvella ei juuri oo ollu pyörällä asiaa metsään, edes nastarenkailla. Näin pari kuukautta sitten sukulaisissa käydessäni serkkupojalla Fatbiken ja ihastuin heti. Jos joku ei nyt tiedä mikä Fatbike on niin se on tosi leveillä renkailla varustettu maastopyörä ja Googlesta löytää asiasta juttua laajemminkin. Jos muuten etsit suomalaisia sivuja niin kannattaa hakusanana käyttää läskipyörää.

Ostin kaksi vuotta sitten uuden maastopyörän, joten tuntu melko vieraalta lähteä nyt ostamaan uutta monen tonnin Fatbikeä. Olin kuitenkin testiajon jälkeen niin intona, että ajattelin että kyllä sellanen nyt vaan on itsellekkin saatava. Näillä leveärenkaisilla pyörillä voi siis ajella hyvin vähän reilummassakin lumihangessa, koska pitoa leveissä renkaissa on ihan eritavalla kuin perinteisissä fillarin renkaissa. Noh silmään osui sitten internetissä melko houkutteleva läskipyörä eli Fatbike verkkokauppa. Ennenkuin ehdin asiaa sen kummemmin edes ajatella, olin jo tilannut sähkömoottorilla varustetun fillarin 🙂

Pyörä tuli kotiin viimeviikolla ja oon ajanu siitä lähtien sillä joka päivä. En oo ennen omistanu sähköpyörää, mutta tästälähtien omistan sellaisen luultavasti loppuelämäni. Polkeminen on niin vaivatonta kun antaa hieman moottorista apua. Jos haluaa kuntoilla enemmän niin ilman moottoria polkeminenkin tietenkin onnistuu. Uskoisin, että sähkömoottori tulee tarpeeseen varsinkin lumisissa metsissä talvella. Jos oot yhtään harkinnut pyöräilyharrastusta niin kannattaa ehdottomasti katsastaa myös nämä leveärenkaiset maastopyörät. Itse ihastuin ensinäkemältä ja en usko,  että tää rakkaustarina on ihan hetkeen päättymässä!


Comments are closed.